Aquest diumenge 6 de febrer s’ha disputat el partit corresponent a la 2ª jornada de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes al Pavelló el Vell Congost de Manresa amb victòria del Barcelona Universitari Club davant el Manresa Wheelchair Rugby per 19 a 68.

Molt bon debut del BUC de Barcelona en aquesta primera edición de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes ja que ha dominat en tot moment a l’equip local del Manresa Wheelchair Rugby. El partit ha finalitzat amb un contundent 68 a 19 a favor de l’equip visitant que empata a una victòries amb els Spartans de Granollers que també van guanyar als manresans en la primera jornada de la Lliga.

Durant aquest mes de febrer no es disputa cap altre partit d’aquesta Lliga Catalana i, la competició tornarà a començaments de març per disputar les darreres jornades de competició d’aquesta temporada si es que no hi han modificacions en el calendari degut a altres competicions on competeixen els equips catalans.

Foto (BUC)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies