Aquest dissabte 29 de gener s’ha disputat el derbi català de la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes entre el Joventut BCR i l’UNES – FC Barcelona, corresponent a la novena jornada del Grup B de la competició. Cal recordar que, des de fa ja moltes temporades, no hi ha cap equip català que jugui dins de la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes.

El partit, disputat al Pavelló del Joventut va començar amb molta igualtat entre els dos equips Maria Reverter de Barberà del Vallès va començar molt igualtat entre els dos equips, destacan el joc defensiu, el resultat al descans era 18 a 19 a favor de l’equip visitant. El tercer quart va ser determinant per la victòria visitant ja que l’UNES FC Barcelona va ampliar la seva distància en el marcador a 11 punts, 27 a 38, una diferència que, en el darrer quart, tot i la reacció del conjunt verd-i-negre que va retallar laes diferències però no va poder remontar, arribant al final del partit amb un marcador de Joventut BCR 43, UNES FC Barcelona 47. Aquesta és la tercera victòria de la temporada per l’equip blaugrana.

D’altra banda, destacar també la victòria del Bàsquet Girona davant el CEM BCR Hospitalet Afaniad Vinaròs en el derbi català de la quarta jornada del Grup B de la 2ª Divisió de la “Liga Nacional”. El CE Costa Daurada és l’altre equip català d’aquesta categoria.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies