Aquest cap de setmana del 29 i 30 de gener s’ha disputat el Campionat d’Espanya AXA de natació de joves promeses paralímpiques a les instal.lacions de la “Piscina Valdesanchuela” a la localitat madrilenya de Valdemoro, amb la presència dels joves valors de la natació adaptada de tota Espanya.

La FCEDF ha guanyat, amb gran autoritat, la classificació per Entitats del Campionat d’Espanya AXA de natació de joves promeses paralímpiques, després de dominar les dues jornades de competició, amb un total de 272 punts, per davant de la FECPC amb 154, que també ha realitzat un gran cap de setmana i, en tercera posició ha finalitzat FEDEACYL amb 151. Destacar les grans victòries de la nedadora Berta García als 100m estils, 50 m braça i 200m lliures i també les victòries de César Antonio Pineda als 50m papallona i, 50 i 100m lliures, també, Brayner Félix guanyant els 100m estils i 50 i 100m papallona.

Altres nedadors i nedadores com Aminata Turón, Carlota Martínez o Imran Belahsen entre d’altres, també han finalitzat les seves proves amb grans resultats. Enhorabona a tots/es els esportistes que han participat en aquest Campionat d’Espanya i que, amb els seus resultats, han contribuït a la victòria final de la Federació. En el següent enllaç es poden visualitzar tots els resultats del Campionat per proves i els dies de competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies