Aquest dissabte 29 de gener s’ha disputat el partit corresponent a la 2a jornada de la nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Comkedem i els DRACS CEA, amb victòria per l’equip visitant per 4 a 20.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va ser dominat des del primer minut per l’equip visitant que, dirigit per un gran Asier Sánchez, ja va arribar al descans guanyant per 3 a 13. Durant la segona part va continuar el domini del líder de la competició, els DRACS CEA, que van guanyar el partit amb un resultat final de 4 a 20, consolidant d’aquesta manera el seu lideratge a la Lliga Catalana després de dues victòries en les dues primeres jornades de competició. L’ADB Barberà és l’equip que ha descansat en aquesta segona jornada.

La tercera jornada de la Lliga Catalana es disputa el proper dissabte 19 de febrer amb el partit entre el Comkedem i l’ADB Barberà a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. L’equip que descansa aquesta tercera jornada és l’actual líder, els DRACS CEA.

Foto (Comkedem)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies