Aquest dissabte 26 de febrer la FCEDF organitza una jornada de tecnificació de la Selecció Catalana sub-22 de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat amb l’objectiu de preparar la participació de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya escolar que es disputa el 5 i 6 de març a Tres Cantos (Madrid).

Per Miquel Romaguera, seleccionador català, “Aquesta jornada de tecnificació l’aprofitarem per a treballar els diferents sistemes d’atac i defensa de la Selecció, a més de determinar els diferents rols dels jugadors i fomentar el treball en equip i la cohesió de tots els integrants de la Selecció”

Durant el cap de setmana de competició del Campionat d’Espanya escolar, jugadors sub18, Catalunya participarà conjuntament amb País Basc, Múrcia i Madrid. “Més enllà del resultat final, el Campionat representa una oportunitat pels joves valors del bàsquet català per adquirir experiència i seguir formant-se com a jugadors” ens comenta Miquel Romaguera.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies