Del 3 al 8 de desembre es portarà a terme una concentració de la Selecció Espanyola d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès amb la presència de quatre jugadors catalans.

Els jugadors catalans convocats són: Asier Sánchez, Jordi Valle, Kevin Vera i Roger Badia del DRACS CEA i Toni Rodríguez de l’ADB Barberà. A més, destacar també la presència al cos tècnic de dos catalans més, el seleccionador Salvador Pons (exentrenador del DRACS CEA) i l’Anna Ruiz, la team manager de l’equip.

A més dels jugadors del DRACS CEA i de l’ADB Barberà, completen la convocatòria per aquesta concentració, jugadors dels equips del Levante UD Masclets i Club Patín Alcobendas.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies