Del 22 de novembre al 30 de novembre s’ha disputat el Campionat d’Europa de boccia a les instal·lacions del “Palacio de Deportes de San Pablo” de la ciutat de Sevilla, on els catalans Wafid Boucherit (BC3) i Vasile Agache (BC4) han guanyat medalles en la modalitat individual i, el mateix Wafid Boucherit i Verònica Pamies en la modalitat de parelles BC3.

Wafid Boucherit, va aconseguir una meritòria medalla de plata en una final d’infart contra l’actual millor jugador del Món el grec Grigorios Polychronidis, per un ajustat 3-2. El jugador català que s’entrena a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de St. Cugat, aconsegueix amb aquesta medalla, el millor resultat de la seva carrera esportiva.

D’altra banda, i també en categoria individual el veterà jugador Vasile Agache ha competit a un gran nivell durant tot l’Europeu, va finalitzar segon a la ronda C en superar en vuitens de final el francès Dorian Decarme (3-1) i en quarts el croat Damir Juren (4-1) , encara que a semifinals no va poder amb el txec Radek Prochazka (2-6). Al partit decisiu per les medalles va jugar a un molt bon nivell guanyant a l’ucraïnès Artem Kolinko per un parcial final de 5 a 2.

A la recta final de la competició va arribar una darrera medalla en la modalitat de parelles BC3, on de nou Wafid Boucherit amb la seva parella de joc, la també catalana Verónica Pamies, van sumar una nova medalla de bronze, contra la parella de Gran Bretanya.

Destacar també la participació de Ramon Prat que va que va quedar eliminat en la fase de grups en categoria individual, al igual que Verònica Pamies.

Es culmina amb aquesta competició un bon inici del nou Cicle Paralímpic. Felicitar als jugadors, tècnics, assistents i àrbitres participants a la competició.

Foto: FEDPC

Noticia conjunta de la FCEDF i FECPC

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies