Aquest cap de setmana del 4 i 5 de desembre ha començat una edició més de la “Liga Nacional” de quad rugbi, on el Grup Nord de la competició ha jugat a la ciutat de Vitòria-Gasteiz. En aquesta edició participen dos equips catalans, el BUC Barcelona i els Spartans de Granollers.

Dissabte es va jugar el derbi entre els dos equips catalans de la competició, on el BUC de Barcelona va començar molt fort però, poc a poc, es va anar igualant el partit, arribant al descans amb 19 a 25 favorable al BUC. Durant la segona part l’equip barceloní va anar ampliant diferències en el marcador fins arribar al 35 a 45 final. Els Spartans de Granollers va guanyar amb autoritat el seu segon partit (53 a 20 davant Zuzenak). El BUC va tancar la jornada de dissabte contra l’Adapta Zaragoza, un partit més igualat i on el BUC va guanyar per 46 a 37.

Diumenge al matí es van jugar els darrers partits d’aquesta jornada. El BUC va jugar contra l’amfitrió el primer partit, on va guanyar amb una gran autoritat arribant al final del partit amb un contundent 50 a 15 a favor. Per la seva part, els Spartans de Granollers van jugar contra l’Adapta Zaragoza el partit més emocionant i igualat de tot el cap de setmana, logrant una gran victòria davant un rival molt fort, el marcador final va ser 46 a 40 a favor dels catalans, finalitzant d’aquesta manera en una gran segona posició final en els seus primers partits oficials com equip.

La segona Jornada del Grup Nord de la “Liga Nacional” es disputa el cap de setmana del 15 i 16 de gener a Granollers. D’altra banda, el proper cap de setmana del 18 i 19 de desembre, comença la competició del Grup Sud.