Divendres 3 de desembre és el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, durant aquesta jornada es portaran a terme diferents activitats per donar visibilitat a l’esport adaptat.

Divendres a les 10:30h es portarà terme a la Sala de Conferències de la Facultat d’Educació (Recinte Llars Mundet) una taula rodona que, amb el títol “Visibilitzem l’esport adaptat com a eina de canvi social: Entitats, esportistes i col·laboradors” participaran destacats esportistes de les Federacions d’Esport Adaptat catalanes (FCEDF, FCECS, FECPC, ACELL i FC Sords), com Toni Ponce, Mª Carmen Paredes i el seu guia, Lorenzo Sanchez i Wafid Boucherit, entre d’altres esportistes per confirmar. Després de la taula rodona es farà l’ofrena floral que cada 3 de desembre es fa al monument “Superació”, obra dedicada als esportistes paralímpics al mateix recinte de Llars Mundet.

Per la tarda, la FCEDF organitza una activitat de promoció, amb la col.laboració del Museu Olímpic, d’un torneig de 3×3 de bàsquet en cadira de rodes amb la participació ja confirmada de més de cinc equips formats per persones amb i sense discapacitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies