Del 22 de novembre a l’1 de desembre s’està disputant el Campionat d’Europa de boccia a les instal.lacions del “Palacio de Deportes de San Pablo” de la ciutat de Sevilla, on el català Vasile Agache ha guanyat la medalla de bronze en la modalitat individual de BC4 (esportistes amb discapacitat física).

El veterà jugador ha competit a un gran nivel durant tot l’Europeu, va finalitzar segon a la ronda C en superar en vuitens de final el francès Dorian Decarme (3-1) i en quarts el croat Damir Juren (4-1) , encara que a semifinals no va poder amb el txec Radek Prochazka (2-6). Al partit decisiu per les medalles va jugar a un molt bon nivell guanyant a l’ucraïnès Artem Kolinko per un parcial final de 5 a 2. També va competir el català Ramón Prat que va quedar eliminat en la fase de grups.

Aquesta és la primera medalla internacional que guanya Vasile Agache en la seva dilatada trajectòria esportiva. El campionat ha estat organitzat per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies