Aquest dissabte 27 de novembre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana Nivell 1 de bàsquet en cadira de rodes amb el partit entre el CE Costa Daurada i el Bàsquet Girona, amb victòria per l’equip local per 58 a 33.

Els jugadors del CE Costa Daurada van sortir amb molta força arribant al final del primer quart amb un parcial favorable de 14 a 2, de totes maneres el Bàsquet Girona va igualar el joc en el segon quart però no va evitar la victòria parcial de l’equip local, arribant al descans amb un resultat de 24 a 11. El tercer quart va decidir definitivament el partit pel conjunt dirigit per Manel Selva ja que van guanyar amb molta claretat, tant en el joc com en el marcador, amb un parcial de 20 a 6. El darrer quart ja va ser un tràmit per tots dos equips,arribant al final del partit amb una victòria clara per CE Costa Daurada per 58 a 33. El CB Granollers és l’equip que descansa en aquesta primera jornada.

La propera jornada de la Lliga Catalana Nivell 1 de bàsquet en cadira de rodes es disputa el diumenge 9 de gener amb el partit entre el Bàsquet Girona i el CB Granollers, partit corresponent a la tercera jornada de competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies