Aquest diumenge 28 de novembre s’ha disputat la primera jornada de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Centre Natació Mataró amb les victòries del medallista paralímpic Antoni Ponce (CN Sitges) i la nedadora del CN Figueres Emma Feliu.

Abans de començar la competició es va fer entrega dels trofeus als millors nedadors i nedadores de la temporada passada, Toni Ponce (CN Sitges), guanyador en categoria masculina, Berta Garcia (CN Mataró) en categoria femenina, i el Centre Natació Mataró com a millor club. En aquesta primera jornada han guanyat, Toni Ponce amb un total de 942 punts aconseguits a la prova dels 100m braça, per davant de Jacobo Garrido (850 punts) i Òscar Salguero (809 punts) i, en categoria femenin, Emma Feliu amb 762 punts aconseguits a la prova dels 50m lliures ha guanyat per davant de Berta Garcia (671 punts) i Bruna Roca (474 punts). En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats de les proves de la 1a Jornada.

Aquesta edició de la Lliga Catalana tornarà a comptar amb quatre jornades de competició, la segona serà entre gener i febrer, la tercera a l’abril al Club Natació Sitges i, finalitzarà la Lliga Catalana, al Juny dins de les competicions dels Jocs Catalans de 2022.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies