Aquest dissabte 27 de novembre s’ha disputat la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar entre el DRACS CEA i l’ADB Barberà, amb victòria dels DRACS per 13 a 11.

L’ADB Barberà va començar dominant la Supercopa de Catalunya amb un parcial de 2 a 0 i, durant tota la primera part, ha anat al capdavant del marcador arribant a la mitja part amb un parcial favorable de 4 a 3. Els jugadors dirigits per l’Andreu Graupera van sortir a la segona part amb una marxa més que el rival i van capgirar el marcador, aconseguint un avantatge de fins a tres gols a favor (8 a 5), una diferència que en els darrers minuts no van remontar els jugadors de l’ADB Barberà, arribant al final de partit amb victòria dels DRACS CEA per 13 a 11. Destacar la col.laboració en l’organització de la Supercopa de, La Nocturna, el Club Patí Malgrat i l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

La Supercopa ha estat el primer partit d’aquesta nova temporada d’hoquei en cadira de rodes eléctrica que, en les properes setmanes començarà la Lliga Catalana que aquest any tornarà a comptar amb la presència dels tres equips catalans d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, el DRACS CEA, l’ADB Barberà i el Comkedem de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies