Aquest dissabte 6 de novembre s’ha disputat el primer partit de la Lliga Catalana Nivell 2 entre el CE Costa Daurada i el Comkedem al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, amb victòria per l’equip local amb un marcador final de 47 a 32.

El partit es va decidir en els primers minuts, on el CE Costa Daurada ja guanyava per 17 a 5 al final del primer quart, destacan els 10 punts de Yeray Vendrell (puntuació 5). La resta del partit va ser més igualat entre els dos equips, amb parcials de 8 a 6 (2on quart), 14 a 12 (3er quart) i 8 a 9 (4art quart). Destacar els 13 punts anotats per Biel Llopis (Comkedem) i els 16 punts de Yeray Vendrell (CE Costa Daurada).

L’altre partit d’aquesta primera jornada de la Lliga Catalana Nivell 2, entre el CB Granollers i el CB Pardinyes, es disputarà diumenge 21 de novembre, el Bamesad és l’equip que descansa en aquesta primera jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies