El proper dijous, 18 de novembre a les 19:00h es durà a terme la Gala d’Entrega de la 1a edició dels PREMIS 12-N de la FCEDF, serà en format online i es podrà veure a través del nostre canal de Youtube i de Facebook i els assistents podran felicitar en directe als guanyadors.

Aquests premis tenen per nom « Premis » 12-N, en record del 12 de Novembre del 1970, data en que foren aprovats els primers estatuts de la nostra federació. L’objecte dels Premis 12-N és reconèixer a aquelles persones o entitats que hagin destacat pels seus mèrits esportius o de foment i promoció de l’esport de persones amb discapacitat física dins el territori català, nacional i/o internacional.

Les candidatures premiades seran:
– Millor Esportista Femenina
– Millor Esportista Masculí
– Millor Jutge – Àrbitre
– Millor Tècnic/a – Auxiliar
– Millor Club / Entitat
– Especial a la Trajectòria

La Gala es podrà seguir en directe al nostre Canal de Youtube i Facebook de la FCEDF.

Us esperem a tots i a totes!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies