Divendres 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, la FCEDF organitza una activitat de promoció, amb la col.laboració del Museu Olímpic, d’un torneig de 3×3 de bàsquet en cadira de rodes.

Les inscripcions ja estan obertes per participar en l’activitat que es portarà a terme al Museu Olímpic de Barcelona de 14h a 18h. La participació és gratuïta i oberta a tothom (persones amb i sense discapacitat) que vulguin jugar al bàsquet en cadira de rodes. El format de competició serà un tots contra tots en partits de 10 minuts o al millor de 21 punts. Tothom haurà de jugar en cadira de rodes. Els interessats han d’enviar un mail a info@esportadaptat.cat indicant el nom de l’equip i dels seus integrants.

Per Miquel Romaguera, responsable de promoció de la FCEDF, “fer activitats com aquesta, representa per a la Federació donar a conèixer l’esport adaptat, i quina millor manera que en un Museu Olímpic. Iniciatives de col·laboració entre entitats com aquesta, són les que aporten qualitat a les diverses activitats de la FCEDF. Tanmateix, el 3 de desembre és el dia internacional de les persones amb discapacitat i com a Federació creiem oportú donar visibilitat i protagonisme a totes aquelles persones que formen part del col·lectiu.”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies