Dissabte 27 de novembre es disputa la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar (Av. Tarragona, 28) a les 18h, entre el DRACS CEA i l’ADB Barberà.

La Supercopa de Catalunya és el primer partit oficial d’aquesta nova temporada d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. El DRACS CEA juga aquesta Supercopa com a campió de la Lliga Catalana de l’edició 2020-21, una edició que va guanyar després de moltes temporades de domini de l’ADB Barberà. Aquesta Supercopa serà un bon moment per veure l’estat de forma d’aquests dos grans equips de cara a la nova temporada.

La Lliga Catalana d’aquest any tornarà a comptar amb la presència dels tres equips catalans d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, el DRACS CEA, l’ADB Barberà i el Comkedem de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies