Ja està tot a punt per començar una nova temporada de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes que, aquest any, tornarà a comptar amb dos Nivells. Aquest cap de setmana comença la competició en el Nivell 2.

Dissabte 6 de novembre es disputa el primer partit de la competició entre el CE Costa Daurada i el Comkedem a les 19:30h al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. El Nivell 2 de la LLiga Catalana, una competició enfocada principalment als nous equips i per la promoció dels joves valors del bàsquet català comptarà amb la presència de cinc equips, CE Costa Daurada, Comkedem, CB Granollers, CB Pardinyes i Bamesad (Castelló).

L’altre partit d’aquesta primera jornada de la Lliga Catalana Nivell 2, entre el CB Granollers i el CB Pardinyes, es disputarà diumenge 21 de novembre, el Bamesad és l’equip que descansa en aquesta primera jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies