Tot a punt per començar una nova temporada de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes que, aquest any, tornarà a comptar amb dos Nivells de competició. Els calendaris dels dos nivells ja estan definits i seran vuit els equips que hi participaran.

El Nivell 1 de la Lliga Catalana comptarà amb la participació de tres equips, el Costa Daurada, CB MIFAS i el CB Granollers que començaran la competició dissabte 27 de novembre. Pel que fa al Nivell 2 de la Lliga Catalana, un nivell de competició enfocat principalment als nous equips i per la promoció dels joves valors del bàsquet català, la Lliga comptarà amb un total de cinc equips, Costa Daurada, Comkedem, CB Granollers, CB Pardinyes i Bamesad (Castelló). El nivell 2 de la Lliga Catalana comença la competició el cap de setmana del 20 i 21 de novembre.

Els equips tenen un mes de preparació i pretemporada per començar les Lligues Catalanes. En el següent enllaç es pot accedir al calendari del Nivell 1 i Nivell 2. La competició oficial va començar dissabte 9 d’octubre amb la Supercopa de Catalunya amb victòria del FCBarcelona davant el BCR CEM L’Hospitalet Afaniad Vinaròs.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies