Dijous 21 d’octubre es va celebrar l’acte de signatura de l’acord de col·laboració entre la Federació Catalana de Malalties Minoritàries (FECAMM) i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

Aquest acord permet reunir esforços per coordinar-se entre les dues Federacions en la promoció i difusió de les activitats i notícies generades per les dues entitats. L’acord remarca la importància de coorganitzar reptes d’activitat física pels afectats de Malalties Minoritàries i oferir algun premi simbòlic al guanyador d’aquesta, així com, facilitar als membres de la FECAMM informació sobre la FCEDF.

L’acord l’han signat el president de la FECAMM, Francesc Cayuela i el president de la FCEDF, Josep Giménez, tots dos han coincidit en manifestar que aquest acord, de ben segur, serà molt profitós per les dues entitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies