Del 14 al 16 d’octubre s’ha disputat la quarta edició de la Copa Mazovia de quad rugbi a Polònia amb la participació de la Selecció Espanyola. Es tracta d’una de les competicions més importants d’aquest esport que es disputen a Europa.

Els jugadors catalans que han estat convocats amb la Selecció Espanyola pel seleccionador Nicolas Coste són: Marc Subirón, Marta Llauradó, Javier Quiles i Juan Tijan, tots quatre jugadors del BUC de Barcelona. Espanya va jugar un torneig de menys a més, va guanyar l’important partit davant República Txeca per 55 a 42 classificant-se d’aquesta manera per les semifinals de la competició on va perdre davant Països Baixos per 54 a 31. Espanya va jugar el partit per la tercera i quarta posició de la copa davant els amfitrions, Polònia, que van guanyar per 45 a 36 deixant a Espanya en la quarta posició final de la competició.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies