Aquest diumenge 10 d’octubre s’ha celebrat la 1a Diada de l’Esport i Cultura Inclusiva al Parc del Sot d’en Barriques a Parets del Vallès, organitzada per Onat Sports Foundation amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i que va comptar amb la presència del Ministre de Cultura i Esports Miquel Iceta.

Durant l’acte d’aquesta primera diada es van fer l’entrega física dels 2ns Premis Inclusius de l’Esport Català que es van celebrar virtualment al desembre de 2020 i on el Programa Hospisport de la de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física va ser un dels projectes guanyadors de les 11 beques premiades. El president de la Federació, Josep Giménez va ser l’encarregat de recollir el premi.

A més de l’entrega dels 2ns Premis Inclusius de l’Esport Català també es va fer un homenatge memorial a en Sergi Mingote Moreno, Patró fundador i President d’ONAT SPORTS FOUNDATION, gran esportista i que també va ser alcalde de Parets del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies