Aquest dissabte 9 d’octubre es disputa la Supercopa de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló de Municipal d’Esports Maria Victor de Palau-Solità i Plegamans entre el CEM L’Hospitalet Afaniad Vinaròs i l’UNES FC Barcelona.

La Supercopa és el primer partit d’aquesta nova temporada de bàsquet en cadira de rodes,i el disputen l’equip finalista de la Copa Catalunya (CEM L’Hospitalet Afaniad) i el vigent campió (UNES FC Barcelona). La Copa Catalunya es va disputar a Calonge i Sant Antoni (Girona) el passat mes de juny amb victòria per l‘UNES FCBarcelona per un ajustat 41 a 34. L’entrada és gratuïta amb els límits d’aforament actuals vigents a Catalunya i aplicant els protocols de seguretat davant de la Covid-19 en els esdeveniments i competicions organitzats per la FCEDF.

El partit també es podrà veure en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF el proper dissabte 9 a partir de les 18h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies