Aquest dissabte 9 d’octubre s’ha disputat la Supercopa de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló de Municipal d’Esports Maria Victor de Palau-Solità i Plegamans amb victòria per l’UNES FC Barcelona davant el CEM L’Hospitalet Afaniad Vinaròs per 75 a 20.

El partit va començar amb domini total dels jugadors dirigits per l’exseleccionador nacional de bàsquet en cadira de rodes i nou entrenador de l’UNES FC Barcelona, Òscar Trigo, finalitzant el primer quart amb un parcial de 17 a 2. El domini va continuar durant el segon quart de la Supercopa, arribant al descans amb 30 punts de diferència a favor de l’equip blaugrana (38 a 8). L’intensitat de l’UNES FC Barcelona, equip amb més entrenaments ja que la setmana vinent comença la competició nacional, va continuar durant tota la segona part de la Supercopa, arribant al final de partit amb una contundent victòria per 75 a 20.

L’alcalde de Palau-Solità i Plegamans, Oriol Lozano, va ser l’encarregat de donar el trofeu de campió de la Supercopa al capità de l’UNES FC Barcelona, Òscar Pérez. La Supercopa és el primer partit d’aquesta nova temporada de bàsquet en cadira de rodes on està previst que la Lliga Catalana comenci el proper mes de novembre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies