Aquest dijous 7 d’octubre tindrà lloc la primera edició dels I “Juegos Inclusivos” al Centre d’Alt Rendiment de Madrid organitzats per la Fudació Sanitas. L’esdeveniment compta amb el suport del Consejo Superior de Deportes, el Comité Olímpic i Paralímpic espanyol i diferents Federacions d’esports.

Es tracta de la primera competició on esportistes olímpics i paralímpics espanyols competeixen conjuntamente en nou disciplines esportives diferents i amb reglaments inclusius creats per les Federacions esportives i amb discapacitat. Un dels esports d’aquesta competició és la natació, on estaran presents tres dels paralímpics catalans que van anar a Tòquio, els medallistes Núria Marquès, Miguel Luque i Toni Ponce que serà un dels capitans dels equips participants. A més, destacar també la presència del català Jaume Marcé, guardonat recentment com a millor entrenador de 2021 per la “Asociación Española de Técnicos de Natación”.

Per motius de seguretat per la Covid-19 no estarà permesa l’entrada de públic, però la competició es podrà seguir en directe a través de Teledeporte i via streaming.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies