El nou curs de l’EDIC (Escola de Directius de Clubs) impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), l’EUNCET Business School i la Federació Catalana de Bàsquet, amb suport de la Secretaria General de l’Esport, comença el pròxim 4 d’octubre!

Serà la tercer edició, i enguany podem subvencionar l’accés a les seves càpsules formatives de forma gratuïta a un nombre limitat de clubs.

Creiem que és un eina molt útil que millorarà la qualitat de la vostra gestió i direcció del dia a dia en diferents àmbits com el laboral, jurídic, administració, comunicació, retenció de socis, etc. Enguany també s’inclou una nova càpsula en l’àmbit Dona i Esport.

Disposem de 3 places. Per disposar-ne d’una d’elles, us heu de posar en contacte amb info@esportadaptat.cat enviant un correu electrònic amb el nombre de persones del club que volen fer la formació.

L’assignació es farà per rigorós ordre d’arribada entre les peticions rebudes des d’avui i fins els pròxims tres dies.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies