Divendres 24 de setembre per la tarda, dins de les activitats de la VIII Jornada Inclusiva, es va disputar el Trofeu VIII Jornada Inclusiva de petanca als Jardins de Menéndez i Pelayo (C/ Maignon, 40) amb la victòria de la tripleta “A” de Nova Lloreda.

La tripleta guanyadora formada per, Mª Ángeles Cortés, José Ballesteros i Sergio Caracuel va aconseguir un total de 17 punts, en segona posició va finalitzar la tripleta de l’Hospitalet formada per, Francisco Ruiz, Alberto Adria Escámez i Alberto Adria Muñoz i, amb els mateixos 20 punts, la tripleta “B” dels Amics de Gràcia formada per Juan Fontana, Pablo Serena, José Antonio Berrocal i José Cencerrado.

Van participar un total de 12 tripletes que van gaudir d’un gran ambient durant tota la tarda dedicada a la petanca, promocionant l’esport inclusiu a Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies