Diumenge 17 d’octubre tindrà lloc el Memorial Josep Lluís Amador de Tir amb Arc al camp de Tir Agustí Valls d’Olesa de Montserrat. La tirada està organitzada pel Club Tir Arc Olesa amb la col.laboració de l’Ajuntament d´Olesade Montserrat.

El memorial començarà a les 9:00h de diumenge (revisions i escalfaments) i competició a partir de les 10h en les diferents categories i distàncies, totes elles oficials segons la normativa vigent, i on s’ha afegit una categoria anomenada “Velles Glòries” per donar oportunitat a aquells arquers retirats (amb llicència federativa vigent) que vulguin participar activament en aquesta competició en memòria de l’expresident de la FCEDF i una de les figures claus del desenvolupament i creixement de l’esport adaptat a Catalunya.

L’inscripció al Memorial es farà mitjançant un formulari en línia, disponible en el següent enllaç, fins el 3 d’octubre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies