Aquest cap de setmana del 25 i 26 de setembre s’ha disputat el Campionat d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar al Pavelló Siglo XXI de Saragossa amb la participació de Catalunya, Aragó i Madrid.

Catalunya va guanyar els dos partits disputats contra Aragó, 37 a 28 el primer i 40 a 31 el segon partit. Els partits contra Madrid, la guanyadora del Campionat, Catalunya no va tenir cap opció de guanyar ja que va perdre per 35 a 12 i 43 a 13. Els jugadors convocats pel seleccionador Miquel Romaguera per aquest campionat han estat: Alejandro Baca Menacho, Martí Barris Padrosa, Sergi de Dios Jimenez, Rafael Benítez Gonzalez, Elias Banomar, Yeray Vendrell Seva i Jack Wickett.

Madrid es va proclamar campiona invicte, per davant de Catalunya amb dues victòries i Aragó, que no va guanyar cap dels partits disputats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies