Aquest divendres 24 de setembre s’ha celebrat la VIII Jornada Inclusiva al Passeig de Gràcia (entre Pl. Catalunya i Gran Via), l’activitat de promoció de l’esport adaptat més important que organitza la FCEDF i que aquest any ha estat inclosa dins del Programa de les Festes de la Mercè de Barcelona.

Durant tota la jornada centenars de persones, sobretot els més petits de la família, han experimentat l’esport adaptat en primera persona disfrutant de les estacions esportives on han pogut practicar esports com el bàsquet, el rugbi en cadira de rodes, l’hoquei, volei i el boccia entre d’altres esports.

La jornada inclusiva ha comptat amb la presència de David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Esteva, president de l’UFEC, Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments de l’Institut Barcelona Esports, el President de la FCEDF, Josep Giménez entre d’altres personalitats que ens han volgut acompanyar durant aquesta jornada tan especial.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies