Aquest diumenge 5 de setembre han finalitat els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020+1, han estat uns grans dies on els nostres esportistes han competit a un gran nivell. La delegació espanyola ha guanyat un total de 36 medalles, 11 de les quals guanyades per esportistes catalans amb discapacitat física.

Tots els nedadors i nedadores catalans han guanyat medalles en aquests Jocs Paralímpics. Destacar les dues medalles guanyades per Sarai Gascón, Núria Marquès i Toni Ponce, a més, també han guanyat una medalla, Miquel Luque i Òscar Salguero.

Jordi Ruiz i Òscar Onrubia han format part de la Selecció Espanyola masculina de bàsquet en cadira de rodes que s’ha quedat a les portes de guanyar medalles i la jugadora Judith Nuñez de la selecció femenina, totes dues seleccions han guanyat el diploma olímpic, al igual que Montse Alcoba en halterofília en els seus primers Jocs.

Pel que fa a esportistes amb discapacitat física d’altres Federacions, destacar les dues medalles aconseguides per Sergi Garrote (F.C.Ciclisme). El veterà esportista d’Esparreguera, Jordi Morales (F.C.Tennis Taula), va guanyar la medalla de bronze fent parella amb Álvaro Valera i, finalment, destacar també la participació de Quico Tur (F.C. Tennis).

Enhorabona a tots els i les esportistes que han donat més visibilitat a l’esport adaptat durant aquests dies i, sense oblidar-nos tampoc, dels entrenadors i jutges i àrbitres catalans que també han participat en aquests Jocs Paralímpics.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies