El divendres 24 de setembre tindrà lloc la VIII Jornada Inclusiva que, en aquesta edició, estrena data i ubicació. La jornada està inclosa dins de les diferents activitats programades de les Festes de la Mercè d’aquest any. La nova ubicació és al Passeig de Gràcia, en el primer tram, entre Plaça Catalunya i Gran Via de Les Corts Catalanes. L’esdeveniment tindrà una durada de 4 hores, de 10:00 a 14:00.

Els esports que durem a terme aquest any, són: Bàsquet en cadira, Hoquei en cadira elèctrica, Quad Rugby, Eslàlom, Boccia, Vòlei i Futbol PC i Amputats. Les activitats tindran un enfocament inclusiu, per tal que puguin interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport. La jornada està inclosa dins del projecte l’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la resta de federacions que aglutinen l’esport adaptat.

L’objectiu de la jornada és divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat. Aquest esdeveniment promou la pràctica de l’esport entre el col·lectiu amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de la població. També pretén aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat i promoure la pràctica de l’esport adaptat.

  1. 1 setembre, 2021

    Hola, sóc Elsa Cardona Raso, dels amics de gràcia. veig que no teniu en compte la petanca, pel proper 24/09/2021
    Vaig oferir les pistes del carrer Maignon, 40 del club Els amics de gràcia, amb tot el nostre suport i ganes de participar.
    Llàstima que ens considerin, per ajudar i participar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies