El cap de setmana del 18 i 19 de setembre es disputa la 3ª edición del Torneig Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona) amb la participació de les Seleccions de República Txeca, Països Baixos i Catalunya i l’equip del Montpellier Handi-Rugby (França).

Aquest torneig representa una gran oportunitat per donar a conèixer i promocionar l’esport del rugbi en cadira de rodes, un esport en gran creixement durant els darrers anys. Des de la Federació es treballa per millorar el rendiment dels esportistes catalans a través d’un torneig on poden competir contra equips i seleccions internacionals d’alt nivell.

Dissabte es disputa la 1ª Fase en format de tots contra tots i diumenge al matí es disputen els partits per determinar la classificació final del torneig. Dissabte es podran veure en directe els partits de la Selecció Catalana i diumenge els dos partits finals del torneig a través del Canal de Youtube de la FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies