Divendres 24 de setembre es celebra la VIII Jornada Inclusiva, una nova edició que enguany està inclosa dins de les activitats de les Festes de la Mercè i que estrena nova ubicació, al Passeig de Gràcia. La jornada s’inclou dins del projecte L’Esport Inclou, que promou l’Ajuntament de Barcelona.

Volem comptar amb la vostra presència i col·laboració per tal d’ajudar a donar visibilitat a l’esport adaptat dins la nostra societat.

Enguany, a més de les tasques de promoció, pretenem donar un enfocament més inclusiu a les activitats exhibides en la jornada, per tal que puguin interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport.

Nosaltres crearem el marc favorable per al desenvolupament de l’activitat, potenciarem la difusió per a la captació de públic i que tingui la màxima repercussió social, així com el desplegament de mitjans per fer que sigui un esdeveniment amb el màxim d’impacte mediàtic.

Necessitem de la vostra col·laboració en la realització de l’esdeveniment que asseguri el grau de qualitat que aquest esdeveniment necessita. Si n’esteu interessats en participar com a voluntaris, o voleu aportar qualsevol suggeriment, preguem que us poseu en contacte a través d’aquest formulari.

  1. 7 setembre, 2021

    Bona tarda,

    Vull participar de voluntària a la Jornada Inclusiva del dia 24 de setembre

    • 13 setembre, 2021

      Perfecte Silvia, ens posarem en contacte amb tu en breu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies