Ja es coneix la llista definitiva dels dotze jugadors que el seleccionador català Òscar Trigo ha convocat per disputar els Jocs Paralímpics de Tòquio, entre ells dos jugadors catalans, Òscar Onrubia i Jordi Ruíz.

Per Jordi Ruiz, que aquesta temporada ha jugat al Bidaideak Bilbao, després de tornar d’Itàlia, seran els seus segons Jocs Paralímpics després de disputar els Jocs Paralímpics de Rio de Janerio 2016 i guanyar la medalla de plata. Per la seva part, el jove Òscar Onrubia (Amiab Albacete) serà la seva primera cita paralímpica amb la Selecció Espanyola. Segons Òscar Trigo, “mantenim el bloc del darrer Europeu i apostem per reforçar rotacions amb els jugadors que han jugat Campionats a novell internacional”.

La selecció espanyola realitzarà una concentració en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid al juliol, prèvia a la disputa d’una competició a Holanda i, finalment, tornarà a Madrid a fer la darrera concentració previa al viatge als Jocs.

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies