Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juliol s’ha disputat el 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 10è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial amb la victòria de Toulouse Iron Club.

Dissabte es va disputar la primera fase del Trofeu en format de tots contra tots. Catalunya va debutar en un partit molt ajustat contra Marsella BCR, al descans el marcador era favorable als catalans per 25 a 21 però en la segona part l’equip francés va jugar millor i va guanyar el partit per un ajustat 47 a 42. El segon partit va ser contra Toulouse Iron Club, un partit amb clara superioritat francesa, finalitzant amb 82 a 36 a favor de Toulouse. El darrer partit, davant Bulgària, Catalunya va guanyar en un partit molt igualat per 49 a 40.

Diumenge, Catalunya va jugar el partit per la tercera i quarta posició davant Bulgària, guanyant per 56 a 51 en un gran i igualat partit per part de les dues Seleccions. La final la van disputar Toulose Iron Club davant Marsella, una gran e intensa final que es va decidir en el darrer segon amb una cistella de Hakim Badache del Toulouse Iron Club que va posar el 70 a 69 final en el marcador. L’entrega de trofeus va posar el punt i final a un gran cap de setmana de bàsquet en cadira de rodes a Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies