La Federació Internacional de Powerlifting ha fet oficial el tancament del rànquing que dóna l’accés directe als Jocs Paralímpics i la barcelonina Montse Alcoba es troba entre les vuit primeres dones que accedeixen directament a la competició. Aquests seran els primers Jocs Paralímpics per la Montse.

“Des de que vaig conèixer la notícia estic plorant de l’emoció. Porto molt de temps treballant per arribar a aquest moment i no ha estat fàcil aconseguir-ho ja que ho havia de fer compatibilitzant entrenaments i competicions amb amb la família, perquè tinc dos fills, i la meva feina com a mestra d’educació especial. Per fi, el somni s’ha complert “, va assenyalar Montse.

Per primera vegada, Espanya tindrà dos representants en aquest esport, ja que l’extremenya Loida Zabala també competirà a Tòquio, on seran els seus quarts Jocs. Les dues esportistes estaran acompanyades per Ayman Kichi, coordinador nacional d’powerlifting de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies