Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juliol es disputa el 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 10è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona), una oportunitat única per veure a la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes competir contra Seleccions i equips internacionals.

Els jugadors seleccionats pel cos tècnic de la selecció, Miquel Romaguera (Seleccionador) i Yerai Marín (ajudant) són: David Jofre (CB MIFAS), Àlex Lara (CE Costa Daurada), Alfredo Guerrero (Fundació Joventut de Badalona), Òscar Pérez, Àngel Hernández, Carles Molina i Biel Carbó (UNES FC Barcelona), Maria Pastor, Toni Burrueco, Biel Llopis, Jordi Diente i Alejandro Baca (CE CEM BCR Hospitalet). Aquesta llista pot sofrir alguna modificació en funció dels resultats dels test d’antígens que s’hauran de fer els esportistes seleccionats abans de la competició. Aquest dijous 8 de juliol hi ha prevista una sessió d’entrenament de la Selecció al CEM de l’Espanya Industrial.

Els partits de dissabte de la Selecció Catalana i els dos partits de la Fase Final de diumenge es podran veure en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies