Josep Giménez Maluenda, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) des del 2011, ha estat reelegit en el càrrec després de que finalitzes el termini de presentació de candidatures a la presidència i junta directiva de la FCEDF i, la Junta Electoral el ratifiques com a única candidatura presentada.

“La meva intenció era la de no presentar-me per aquest tercer mandat, doncs penso que és bo no “eternitzar-se” en els càrrecs i, també, que cal que gent i idees noves vagin prenent les regnes de les institucions, però, en les convulses circumstàncies actuals, el meu equip, m’ha demanat que segueixi, almenys, fins una “normalitat estable” i, honestament, no m’hi he pogut negar” ha comentat Josep Giménez un cop s’ha oficialitzat la seva reelecció.

Respecte les directrius més importants per aquest nou mandat ens comenta Josep Giménez, “consolidar esports emergents, incorporant aquells que ens demanin els esportistes, fomentar l’aparició de nous clubs d’arreu de Catalunya, enfortir la Comissió Mèdica i de Qualificació de la Federació i cercar noves fonts de finançament externes, més enllà de les subvencions, són els més importants tot i que volem ser ambiciosos en aquest nou mandat”.

Pots consultar l’acta de proclamació i tota la informació referent al procés electoral, en el següent enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies