Aquest cap de setmana del 22 i 23 de maig es disputen partits corresponents a les jornades 2 i 3 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes en el Grup A i Grup B de la competició,

Dins del Grup A, l’Escola AFA disputa el seu primer partit de la Lliga Catalana i ho fa a la seva pista de Sant Feliu de Llobregat, dissabte per la tarda, contra el CB Pardinyes. En el mateix Grup, diumenge pel matí es disputa un igualat partit entre el Comkedem i el CB Costa Daurada. Dins del Grup A, diumenge pel matí el Pisos.com CB Granollers juga a la seva pista contra el Masters mentres que el Valida Sin Barreras – CB MIFAS descansa aquesta jornada després de guanyar el cap de setmana passat al Pisos.com CB Granollers per 51 a 20.

El cap de setmana del 5 i 6 de juny es disputa la Fase Final de la competició, destacant la Final Four pel títol dissabte 5 a Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies