Aquest dissabte 15 de maig s’ha disputat la 4° edició de l’Open Inclusiu de petanca Memorial “Manuel Vieitez” a Castelldefels amb la participació de 12 tripletes i més de 36 esportistes amb i sense discapacitat. Aquesta jornada ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i el Club Petanca Castelldefels.

La competició va començar a les 10h i durant la jornada va comptar amb la presència de l’alcadessa de Castelldefels, Maria Miranda i del Regidor d’esports, Fernando Cerpa. La tripleta B del Sants, formada per José Luis Martín, Eduardo Postigo i Carles Matías va guanyar l’Open per menys punts en contra que el Rapid Bosco (Antonio Ramos, Isidro Soria i Èric Soria) després de guanyar tres partides totes dues tripletes. En tercera posició va finalizar la tripleta del Club Cenachero de Màlaga formada per Juan Francisco Gil, José Antonio Benítez i Dolores Isable Fernández.

La competició, de caràter inclusiu, va comptar amb esportistes sense discapacitat i esportistes amb discapacitat de la FCEDF, ACELL i FC Sords. Aquesta és la 4ª edició que s’organitza l’Open Inclusiu en memòria de Manuel Vieitez, president del Club Petanca Castelldefels i que ens va deixar el 4 de gener de 2014.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies