Aquest dijous 13 de maig s’ha reunit el jurat dels Premis “Juan Palau” per valorar les candidatures presentades en les diferents categories del Premi. Aquests Premis porten el nom del que va ser President de la FEDDF, i també de la FCEDF, i persona clau en el desenvolupament de l’espot adaptat a Catalunya i Espanya.

Els premis están organitzats per la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” i amb el patrocini de l’Obra Social de La Caixa. Entre tots els guardonats, destacar el nedador català Toni Ponce com millor esportista, en un any on el seu gran objectiu són els Jocs Paralímpics de Tokio on lluitarà per guanyar les medalles. Destacar també el premi com a millor entrenador, en aquest cas entrenadora, a Paula Murillo, persona molt vinculada amb la FCEDF, va ser seleccionadora catalana de quad rugbi, entrenadora del Barcelona Universitari Club i una de les persones Claus en el desenvolupament i creixement d’aquest esport a Espanya.

En el següent enllaç es pot veure la relació de tots els guardonats en aquesta edició del Premi “Juan Palau” 2021.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies