Encara hi han places disponibles per participar al Programa SIDAS de la Fundació Prevent. El Programa SIDAS està orientat a persones amb tot tipus de discapacitat per tal d’ajudar-los i orientar-los cap a la inclusió i la inserció laboral, treballant amb la persona de manera intensiva i individual. Per la raó de l’amplitud d’aquest programa podem oferir acompanyament i suport en l’adquisició de competències que facilitin la seva inserció.

El Programa ofereix:

– Servei d’orientació i informació per a l’ocupació il’autoocupació.
– Formació per la millora de les competències bàsiques,tècniques i transversals.
– Treball individualitzat sobre tècniques per afavorirl’ocupabilitat.
– Accions de prospecció del mercat de treball.
– Pràctiques no laborals.
– Suport i accions de seguiment a la inserció laboral.

Una mica més sobre la Fundació Prevent

Fundació Prevent és una entitat sense ànim de lucre,privada i independent que treballa per la inclusió laboralde les persones amb discapacitat, des de la conviccióque la inclusió, beneficia a les persones, a les empreses i al conjunt de la societat.

Fundació Prevent posa a disposició de persones amb discapacitat i empreses tots els seus recursos per a que la presència de la discapacitat a la nostra societat escontempli des d’una perspectiva normalitzada i enriquidora.

Específicament, treballa fomentant la inserció laboral de les persones amb discapacitat (física, sensorial i/opsíquica), principalment en el mercat laboral ordinari, incidint en totes aquelles àrees que convergeixen en la consecució d’aquest objectiu.

Més informació a: Tel.: 93 439 18 06
www.fundacionprevent.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies