Aquest dissabte 15 de maig es disputa la 4° edició de l’Open Inclusiu de petanca Memorial “Manuel Vieitez” a Castelldefels. Aquesta jornada està organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i el Club Petanca Castelldefels.

La competició començarà a les 10h a les pistes del Club Petanca Castelldefels i, abans de la competició hi haurà un esmorzar de germanor entre tots els clubs participants, ACELL, AMIBA, Rapid Bosco, Cenachero (Màlaga), Gran Via, Nova Lloreda Sud, Sant Josep Carrilet, Sants i el club organitzador, el Club Petanca Castelldefels.

Aquesta és la 4ª edició que s’organitza aquest Open Inclusiu en memòria de Manuel Vieitez, president del Club Petanca Castelldefels i que ens va deixar el 4 de gener de 2014.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies