Aquest cap de setmana del 7, 8 i 9 de maig s’ha disputat el III Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de padel en cadira de rodes a la localitat de Còrdova (Andalusia) amb la participació de cinc seleccions, entre elles, Catalunya.

Madrid ha guanyat amb autoritat el III Campionat d’Espanya amb un total de 8 punts i guanyant 11 dels 12 partits disputats, en segona posició ha finalitzat el País Vasc amb 8 partits guanyats i, en tercera posició, Andalusia. Pel que fa a Catalunya, ha participat en aquest campionat amb sis jugadors convocats, Susana Rodríguez, Isaac Mateos, Jose Luis Montoya, Pau Martin, David Moreno i Pablo Martínez. Catalunya ha guanyat un dels partits que va jugar contra Andalusia, però malauradament va perdre la resta de partits (al millor de tres sets i tots contra tots), de totes maneres ha estat una gran experiència pels nostres jugadors competir contra altres esportistes amb més qualitat per seguir millorant en aquest esport.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies