Aquest cap de setmana del 8 i 9 de maig s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques a la localitat d’Aganzo (Madrid) amb la participació, per primera vegada, de set seleccions, entre elles, la Selecció Catalana que s’ha proclamat campiona, revalidant el títol guanyat l’any 2019.

Catalunya va jugar la primera fase de la competició dins del Grup A, guanyant tots els seus partits. El primer partit va ser contra Madrid, partit guanyat amb autoritat per 53 a 1, Andalusia va ser la víctima del segon partit que es va guanyar per 47 a 11, el darrer partit de Grup va ser contra València a la que es va guanyar per 37 a 12, classificant-se d’aquesta manera per la Gran Final que la va disputar contra Aragó, selecció que també va guanyar tots els seus partits del Grup B.

Diumenge es va jugar la Gran Final entre les dues millors seleccions, va ser el partit que Catalunya va guanyar per un parcial més ajustat, tot i així Catalunya va demostrar la seva gran categoria guanyant la Final per 46 a 28. Andalusia va guanyar al País Basc (48-28), finalitzant en tercera posició.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies