Aquest dissabte 8 de maig s’ha disputat la segona jornada de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sitges amb el domini del nedador paralímpic Antoni Ponce (CN Sitges) i la nedadora del CN Mataró, Berta García.

Els protagonistes d’aquesta segona jornada han estat les joves promeses de la natació catalana davant l’absència de les grans figures de la natació adaptada catalana que no han participat, excepte Toni Ponce (CN Sitges) que ha guanyat en categoria masculina amb un total de 972 punts aconseguits en la prova de 50m braça, segon ha finalitzat Jacobo Garrido (CN Liceo) amb 756 punts i tercer Jeremias Mateo (CN Mataró) amb 610 punts. En categoria femenina, Berta García ha guanyat amb 676 punts seguida per Ana Sabariego amb 454 punts i Ariadna Balmes amb 445 punts, totes tres nedadores del Centre Natació Mataró.

Aquesta temporada la Lliga Catalana de natació consta solament de tres proves, la darrera prova es disputa diumenge 13 de juny a Palafrugell, dins de la programació dels Jocs Catalans d’aquest any.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies