Aquest dissabte 8 de maig s’ha disputat el darrer partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, un partit ajornat corresponent a la primera jornada de competició entre el Comkedem i el DRACS CEA amb victòria per l’equip visitant, proclamant-se d’aquesta manera campió de la competició.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va començar amb domini de l’equip visitant durant els primers minuts, però un gran final de la primera part del Comkedem els va posar per davant en el marcador al descans, dominant el partit per 6 a 4. Una victòria dels DRACS els proclamava campions de la competició i la segona part va ser dominada pels jugadors dirigits per Anna Ruiz que, amb Asier Sánchez al capdavant, van donar la volta al marcador finalitzant el partit amb victòria per 13 a 7, proclamant-se d’aquesta manera campions d’aquesta edició de la Lliga Catalana.

L’ADB Barberà, després de moltes temporades guanyant la competició, ha finalitzat en segona posició i Comkedem en la tercera. La propera competició d’aquest esport a Catalunya serà la Copa Catalunya diumenge 6 de juny a Torredembarra, dins de la programació dels Jocs Catalans d’aquest any.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies