Miguel Vaquero, seleccionador espanyol de bàsquet en cadira de rodes sots-22, ha donat a conèixer el llistat de dotze jugadors amb els que anirà a l’Europeu de la categoria que es disputarà a Lignano-Sabbiadoro (Itàlia) del 13 al 18 de juny.

De la llista de jugadors convocats destaca la presència de dos esportistes catalans, Biel Carbó (FC Barcelona) i Òscar Onrubia (CB Las Rozas). Tots els jugadors convocats tindran un pla de treball específic fins el dia 8 de juny, que començarà una concentració prèvia, que es farà a Madrid, abans de viatjar a Itàlia.

Espanya jugarà l’Europeu sots-22 dins del Grup B de la competició, amb Alemanya i Polònia. Els cinc primers es classifiquen directament per disputar el Mundial sots-23 de Chiba (Japó).

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies