Aquest cap de setmana del 24 i 25 d’abril ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb victòries del CE Costa Daurada i el dins del Grup B de la competició.

Diumenge 25 es van disputar els dos partits d’aquesta jornada. El CE Costa Daurada va començar la competició dins del Grup A a la seva pista de Reus amb la visita del Dissalud CB Pardinyes de Lleida, un partit on l’equip local va ser molt superior al seu rival ja que va guanyar el partit amb un resultat final de 63 a 24. El segon partit de la jornada, corresponent al Grup B de la Lliga Catalana, va ser molt més igualat entre el Màsters FCEDF i el Válida sin Barreras – CB MIFAS, el resultat al descans era favorable a l’equip visitant per solament dos punts, 18 a 20. El partit es va decidir en els minuts finals on els jugadors del MIFAS van estar més encertats de cara a cistella, el resultat final va ser 37 a 42 a favor del Válida sin Barreras – CB MIFAS. El partit entre el Comkedem i l’Escola AFA corresponent al Grup A es va ajornar i es jugarà en properes dates.

El cap de setmana del 8 i 9 de maig es disputa la segona jornada de competició dins del Grup A amb els partits entre el CE Costa DAurada i l’Escola AFA i el partit entre el Dissalud CB Pardinyes i Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies